2011. március 24., csütörtök

Egy jó szó...

Eszter játékot indított! A feltételeket itt olvashatjátok!Én Veronikától kaptam egy jó szót, és tovább adnám Annának, Emesének, Rékának, Katának, Marcsinak, Mártinak, a Szabó-műveknek, Lilangnak, Timicinek, Móninak, Bettinek, Ritának, Jucusnak, és mindenkinek aki a blogot vezet.....

10 megjegyzés:

 1. Köszönöm, és küldöm én is Neked :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm a jó szót és természetesen szeretném viszonozni is! Ha nem is kommentelek sokat, valahogy hasonlít az ízlésünk, ahogy a hímzéskéidet nézem!

  VálaszTörlés
 3. Én is küldök neked egy jó szót, csak ,mert megérdemled4

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen és én is küldök Neked egy jó szót... és ezután is mindig! :)

  VálaszTörlés
 5. Sok-sok jó szót kaptam már tőled, s úgy látom sokan mások is. Ezért természetes, hogy én is viszonzom feléd. Ez "csak" egy játék a sok közül, amelyet mi blogosok talán azért találunk ki, hogy a kapcsolatainkat még szorosabbá fúzhessük ezzel a kis gesztussal is. Nagyon szép, és nemes dolog ez: Nap, mint nap öltögetünk, fűzünk, böködünk..., majd a kész "csodát" közhírré tesszük, s titkon arra vágyunk, hogy érkezik majd egy-egy jó szó, amely elismeréssel adózik a munkánk iránt...Ugyanakkor mi is folyton bóklászunk kincsekre keresve - a csapatunk állandóan bővül, s az egymás iránt érzett tiszteletünk egyre mélyebb.
  Köszönöm a "jó szót!" - Szépecskék (Kata) - katt ide:-))

  VálaszTörlés
 6. Én is köszönöm Neked, hogy gondoltál rám!:) Jó hímzést a hétvégére!

  VálaszTörlés
 7. Jaj, Andim, remélem egyértelmű volt, hogy én is küldöm Neked azt a bizonyos jó szó öltlést!:))))

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm lányok a jó szót én is, és a hozzászólásokat is, amiket tőletek kapok! Olyankor érzem úgy, hogy érdemes írni a blogot!

  Betti: egyértelmű volt! ;-)

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm szépen és én is viszonzom : )

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm szépen a sok jó szót amit mindig kapok tőled!

  VálaszTörlés